Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Carambole" by HĂ„kan Nesser & Saara Villa # eBook PDF Kindle ePub Free

Carambole

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Carambole
  • Author : HĂ„kan Nesser & Saara Villa
  • Release Date : January 22, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3293 KB

Description

Van Veeteren -sarjan seitsemÀs osa -- HÄkan NesseriÀ parhaimmillaan!
Rattijuoppo ajaa nuoren pojan yli ja pakenee paikalta. HÀn uskottelee itselleen, ettei poliisin puheille menemisestÀ olisi kenellekÀÀn mitÀÀn iloa. Syyllinen pÀÀsee pÀlkÀhÀstÀ, mutta ei pysty enÀÀ pitÀmÀÀn itseÀÀn ja elÀmÀÀnsÀ koossa. YhÀ epÀtoivoisemmat piilotteluyritykset ajavat hÀnet hulluuden partaalle. Komisario Reinhart ja vanhojen kirjojen kauppiaana toimiva Van Veeteren selvittelevÀt tapausta, joka etenee aivan oman, kieroutuneen logiikkansa mukaisesti.
Maineekkaan Van Veeteren -sarjan seitsemÀs osa Carambole palkittiin Lasiavain-palkinnolla vuoden 1999 parhaana pohjoismaisena rikosromaanina. Sarjan edetessÀ Nesser pureutuu yhÀ syvemmÀlle ihmismielen syövereihin.
Ruotsalainen HÄkan Nesser (s. 1950) on syntynyt Kumlassa ja asuu Ruotsissa ja Lontoossa. HÀn on yksi ruotsalaisen rikoskirjallisuuden merkittÀvimpiÀ nimiÀ. Koulutukseltaan hÀn on Àidinkielen ja englannin opettaja.
Suomessa Nesserin tuotannosta tunnetaan parhaiten rikosromaanisarja, jonka pÀÀosassa on komisario Van Veeteren. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Maardamin kaupunkiin jonnekin lÀntiseen Eurooppaan. Nesserin toinen suosittu sarja kertoo komisario Gunnar Barbarottista. Nesser on kerÀnnyt teoksillaan lukuisia palkintoja.
Van Veeteren -sarjan osat ovat: 1 Toden ja ilveen verkko, 2 Kaalbringenin kurkunleikkaaja, 3 Kotiinpaluu, 4 SyntymĂ€merkki, 5 Komisario ja hiljaisuus, 6 MĂŒnsterin juttu, 7 Carambole, 8 Ewa Morenon juttu, 9 PÀÀsky, kissa, ruusu, kuolema, 10 Tapaus G - murha menneisyydestĂ€


Download Ebook "Carambole" PDF ePub Kindle